Hockers, bankjes, krukken

De Poef en ook wel Hocker genoemd is een verlengstuk van ons lichaam. Je ploft erop neer, sleept hem er even bij of duwt hem even aan de kant. Puur gemak! Handig om op te zitten of als tafeltje, voor je benen. Krukjes uit het zelfde hout gesneden, compact en makkelijk te verplaatsen. Je hebt ze in hout, metaal, bekleed met stof en verschillende kleuren. Poe Poe.. Lees meer

Krukken

Alle stoelen zijn bezet maar er staat nog wel een kruk. Vele krukken in soorten en maten. Altijd handig om in je huis te hebben naast de andere zitplekken. Bij de tafel voor extra gasten. Handig voor naast je bed voor je bedlampje en je boek. Als klein tafeltje voor je kop thee dichtbij te kunnen zetten. Bij de piano om heerlijk muziek te maken.

Hocker

Voetenbankje ook wel hocker genoemd. Kleine lage kruk die wordt gebruikt om je voeten te ondersteunen. Meestal met een zachte bekleding. Relaxen met de voeten omhoog. Als dat niet genieten is.

Bankje

Bankje is eigenlijk een verlengde kruk, gewoon iets langer en meer plek om op te zitten, of om als tafeltje te gebruiken voor boeken of tijdschriften, een bankje om je jas in de gangeven op te gooien. Altijd handig!

 

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen