Zitmeubelen

Als je er even bij gaat zitten, zitten we toch een groot gedeelte van de dag. Zitten aan de tafel met je ontbijt en je krantje, zitten aan je bureau op je werk, zitten of languit op de bank, even bijzitten op een kruk... Genoeg keus bij Home @ Home om er eens goed bij te gaan zitten.

Lees meer

Stoelen zijn onmisbaar, je hebt er vele, stoelen om op te eten, stoel om je kleding op te leggen, fauteuils om lui op te zitten, stoelen om de krant of boek te lezen, stoelen om te stapelen, stoelen voor bij je bureau, stoelen gewoon omdat ze mooi zijn, stoelen om op te staan als je jarig bent, stoelen om omheen te dansen, designstoelen…

Je ziet veel stijlvolle stoelen met honderden soorten bekleding en verschillende maten en materialen. Wij hebben een ruime keuze van eettafelstoel tot fauteuil. Een stoel geeft een belangrijke toevoegingen aan je woonkamers, kantoor, slaapkamers of elke ruimte waar je even zou willen zitten. Mix en Match is ook altijd leuk en verassend. Durf verschillende stoelen met elkaar te mixen. Zorg dat ze een gedeelde factor hebben, meestal is dat de kleur en het materiaal. Laten wij nou verschillende leuke betaalbare stoelen hebben die zeer goed bij elkaar passen. Van eikenhout en berkenhout tot metalen en in vele kleuren zoals zwart, donkergrijs, licht grijs, ecru, bruin en nog meer keuzes.

Wij helpen je graag met kiezen mocht je dat fijn vinden.

 

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen