Vloerkleden en plaids

Een kleed? Zacht aan mijn voeten, gezellig om op te zitten, mooi patroon, kleurrijk of effen, wol of katoen, dik of dun er zijn er zo vele. Soms met een mooi verhaal, hoe het gemaakt is en door wie. Waarom niet een kleed? Kan ook betaalbaar en is dan dubbel fijn. Lees meer

KLEDEN EN PLAIDS

Vloerkleden maken deels de gezelligheid in huis, maar geven ook rust aan je interieur. Een kleed is niet alleen fijn aan je voeten maar geeft ook een warme uitstraling. Het idee van een kleed is dat je de losse elementen met elkaar verbindt.  Zorg dat je bank en fauteuil helemaal of met twee poten op het kleed staan. Zo zorg je dat er een eenheid ontstaat.

Kleden je hebt ze in vele designs, kleuren en maten. Bij een rustig interieur kan je best een meer uitgesproken kleed kiezen, met meer kleur of dessin.  Maar als je veel kleurrijke elementen in huis hebt brengt een effen kleed weer balans. Neem in een grote ruimte niet een te klein kleed want dan krijg je het gevoel dat er iets mist. Je kan ook verschillende kleden bij elkaar of op elkaar leggen. Durf ook te combineren met kleden.

Even van de bank afzakken en heerlijk op het zachte warme kleed zitten, heerlijk!  

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen