Servies en keukengerei

Hoe vaak hoor je niet “het oog wil ook wat”. Eten en drinken doen we elke dag. Van een mooi bord eten, aan een mooi gedekte tafel blijft toch een feestje. Opdienen van de dagelijkse maaltijd van een grote schaal maakt het nog lekkerder en feestelijker. Elke dag weer een feestje maken. Mix en match voor elke gelegenheid. Lees meer

Servies en keukengerei

Tafelen, aanzitten, de maaltijd gebruiken, feestelijk eten, dineren, het is maar hoe je het wilt noemen. Maar er gaat nog wat aan vooraf. Uren bladeren in kookboeken voor het juiste recept om je smaakpapillen te laten prikkelen. Ingrediënten verzamelen op de markt om de juiste smaak te kunnen bereiden. Maar ook de dagelijkse kost kan een feest zijn als je er maar aandacht aan geeft. Met je familie, vrienden of met je geliefde aan tafel zitten en genieten van het eten wat je hebt bereid, hoe lekker is dat!

Niet alleen wat je kookt, maar ook hoe je het eet geeft de beleving. Een heerlijk 5-gangen diner op een plastic bord smaakt toch minder lekker dan dat je het presenteert op een mooi bord of in een mooi kommetje. Alles wat je met aandacht doet is mooier en is dus prettiger, het oog wil ook wat. Een stampotje in een mooie schaal staat net even leuker en dus smakelijker dan een stampotje uit de pan zo op tafel. Verschillende soorten servies met elkaar combineren maakt het creatiever en persoonlijker. Een goed glas wijn drinken we toch ook niet uit een wegwerpbekertje? In een glas smaakt het immers beter. In ieder mens schuilt een kunstenaar dus leef je uit!

Aandacht maakt alles specialer, lekkerder, dat ziet iedereen.

laatste 2

Houten kaasplank

Deze stoere houten plank is multifunctioneel, mooi in het zicht op je aanrecht, om je broodje te ...
37,50
De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen