Opbergen

Sloddervos of juist een opgeruimd type? Opbergen is niet alleen praktisch maar ook vaak prettig om naar te kijken. Twee vliegen in een klap. Hoe fijn is het om alles terug te vinden wat je netjes in een mand of bakje bewaard. Manden voor het speelgoed, kisten voor de kerstspullen in te bewaren, speciale doosjes om je sieraden een veilig plekje te geven. Lees meer

Opbergen

Opbergen klinkt als opruimen en dat is waarschijnlijk niet onze favorieten bezigheid. Maar opbergen kan ook leuk zijn en een prettig gevoel geven. Wil je je huis veranderen dan is een goed begin om eerst te ordenen of weg te gooien. Als je spullen allemaal in het zicht zijn, dan lijkt je huis voller en onrustig. Maar je kan ook veel ordenen door het op te bergen in leuke rieten manden, houten kistjes of metalen vintage koffers. Dan kan je het altijd terug vinden en het het geeft ook rust voor het oog.

Je kan natuurlijk ook een plant met pot in een mand zetten, dat geeft weer een hele andere look. Hoe leuk staat het, allemaal dezelfde manden in één stellingkast. Veel plekjes om je spullen in op te bergen. Oude vintage koffers die op onze website staan, leuk als tafeltje en je kan er ook nog iets in opbergen, hoe handig is dat! Iets wat je niet vaak nodig hebt en geen kostbare ruimte inneemt. Er zijn veel mogelijkheden om op te bergen.

Hopelijk hebben wij bij Home at Home opbergers waar je blij van wordt. Wil je niet opruimen of ordenen? Het is ook gewoon leuk om je huis mooi te maken, want onze opbergers hoef je niet op te bergen.

Koffers

Tot aan de 19e eeuw reisde men met koetsen, paarden, trekschuiten of te voet. Oncomfortabel en gevaarlijk en koffers moesten weersbestendig en robuust zijn, zodat ze achter en bovenop een koets gebonden konden worden. Pas toen er stroom werd ontdekt konden we langere afstanden afleggen per stoomtrein en of boot.Ook voor luxere bootreizen werden hutkoffers ontwikkeld voor de garderobe van de welgestelde klasse.

Als deze vintage koffers eens konden praten dan zouden we met open mond zitten te luisteren. Leuk om over te fantaseren, het geeft deze hutkoffers wel extra mysterie. De zeldzame metalen koffers hebben al een heel leven achter de rug en willen nu graag op een mooie plek in huis. Gebruik ze om in op te bergen, als salontafel of voor een mooi styling plekje te creëren in je huis.

De hutkoffers krijgen zo een tweede leven.

Ode aan de hutkoffer!

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen