Lijsten en spiegels

Spiegeltje spiegeltje aan de wand wie heeft de mooiste van het land? Lijstje lijstje aan de wand Wie heeft nog geen lijstje, spiegeltje of kunstwerk hangen in dit land? Steeds weer kan je een wisselende "eigen" huis expositie maken van oude en nieuwe lijstjes. Laat de kunstenaar in jezelf zijn werk doen.

LIJSTEN EN SPIEGELS

Soms mooi om een muur  leeg te houden maar alle muren leeg is niet echt leuk om te zien.
Bepaal eerst waar je wat wil ophangen. Versterkt het? Boven een bank, boven een sidetable, bij een bureautje of gewoon bij een mooi stoeltje. Bepaal de hoogte van je schilderij, kijk naar de lijnen zoals de deurpost, raamkozijn of kast. Komen de kleuren terug of versterkt het één het ander?  Zorgt het voor een totaal plaatje? Is het functioneel? Er zijn allemaal mogelijkheden om een keuze te maken voor een goede plek.
 
Op een grote muur kan je beter niet iets heel kleins hangen want dan valt het in het niet. En geef je het schilderijtje niet wat het verdient. Als je iets groots hangt op een te kleine plek voelt het benauwd. Je kan, als je meer kleinere schilderijtjes hebt ze ook mooi samenhangen.
 
Leg ze eerst op de grond om een goede compositie te maken, hang ze daarna op. Meten is weten! Zo kan je heel verassende muren crieëren, allerlei verschillende bij elkaar, geschilderd, geprint, foto of spiegeltje kan allemaal bij elkaar. Let wel op de kleur natuurlijk. Hier kan je ook weer veel keuzes maken. Allemaal zwart wit? Alles foto? Allemaal zelfde kleuren, allemaal dieren etc. 
 
Wil je graag vaker veranderen dan kan je de plankjes uit onze collectie nemen daar kan je de schilderijtjes, spiegeljes, kleine accessoires steeds weer veranderen. Je zet ze gewoon op een nieuwe plek.
 
Succes! 
De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen