Hanglampen

Heb je ook hang naar een Hanglamp? Gewoon om je bij te lichten als je aan het eten, studeren of aan het koken bent? Je kan hanglampen natuurlijk overal hangen waar je maar extra licht wil hebben. Meestal hangen we hanglampen aan het plafond. Een speciale of meerdere bij elkaar, dicht of open, vele keuzes. Kijk en zoek een mooie plek om te laten schijnen. Lees meer

Een hanglamp is bedoeld om zelf te kunnen bepalen waar en hoe hoog je hem wil hangen. Zorg dat als je de hanglamp boven je eettafel hangt dat je niet hinderlijk in het licht kijkt als je aan tafel zit. Ook belangrijk is dat je degene tegenover je aan tafel nog goed kan zien en niet tegen de lamp kijkt, is namelijk niet echt gezellig. Hanglampen kunnen fel licht geven als je dat zelf wil om bijvoorbeeld goed te kunnen werken aan je werkplek. Of wat minder licht om sfeervol licht te geven boven je eettafel. Je kan er natuurlijk ook nog een dimmer opzetten dan heb je voor alle gelegenheden licht bij de hand.

Hanglampen daar kan je dus mee spelen qua felheid maar ook qua design, hoogte, meerdere bij elkaar, verschillende combinaties. Zo krijg je een persoonlijk beeld. Er zijn ook nog de verschillende soorten lampen zoals een dichte kap waar het licht gericht naar beneden schijnt, opengewerkte kap, waar het licht ook van de zijkant zichtbaar is of een hanglamp die boven en onder licht verspreid. Je hebt zoveel smaken en soorten effecten. Eenvariatie met alleen een mooi snoer met een lichtbron erin geeft ook altijd een bijzonder effect. 

 

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen