Eettafel Helena, eiken blad, zwart onderstel, uitschuifbaar tot 3,5 m

Product variations: 
1.199,-
Art.:
RF#1072

Waarom we dit leuk vinden

Description: 

Deze extra lange eettafel van licht gebrand eikenhout en heeft een zwart onderstel.

Het tafelblad bestaat uit 6 delen en heeft 8 poten. De middelste 4 delen kan je eruit halen en zo maak je de tafel makkelijk kleiner. Het onderstel heeft over de lengte een handig schuif systeem van hout. Daarmee kan je het onderstel eenvoudig in en uit schuiven.

Als de 6 delen allemaal op het onderstel liggen, kan je doormiddel van een metalen koppel clip de delen vastklikken. Deze koppel clips van metaal zijn bevestigd onder de bladen. Mocht je de tafel kleiner willen maken en de 4 delen (ieder van 60 cm) eruit weg willen laten, hou je een bijna vierkante tafel over. Deze vierkante versie heeft dan een afmeting van 110 x 100 cm.

De 4 extra poten die de tafel nodig heeft in volle lengte, kunnen als de tafel kleiner is ook makkelijk worden verwijderd door ze los te schroeven van het onderstel.

L = 3.50 mtr (6 delen), M = 2.30 mtr (4 delen), S = 1.10 mtr (2 delen)

Bij een speciale gelegenheid met veel mensen aan tafel, zit je aan een 3.50 meter lange tafel. Hoe gezellig is dat! Maar als ze dan weer allemaal naar huis zijn, kan je de tafel makkelijk  weer klein maken. Tenzij je eettafel en bureau wil combineren, je een groot gezin hebt of vaker mensen over de vloer hebt, is deze tafel echt een aanrader en groeit met je mee.

Kijk ook naar deze tafel met een wit onderstel.

Afmetingen: 
350 × 100 × 75 cm
Kleur: 
naturel
zwart
Materiaal: 
eikenhout

Levertijd: 7-10 werkdagen
Bedenktijd: 14 dagen
Vragen? Bel +31 (0) 23 576 9260

Meer Eettafels

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen