Klantenservice

Verzendkosten

Gratis verzending in Nederland en België bij bestellingen van:

Accessoires en klein meubilair*
vanaf € 50,-  gratis bezorgd in Nederland
vanaf € 100,- gratis bezorgd in België

Meubilair*
vanaf € 500,-  gratis bezorgd in Nederland en België


Verzendkosten buiten de bovenstaande voorwaarden:

Accessoires en klein meubilair
€ 5,95 in Nederland (voor bestellingen t/m €49)
€ 7,95 in België (voor bestellingen t/m €99)

Middelgrote meubelen
(voor bestellingen t/m € 499)
€ 29 in Nederland
€ 39 in België

Groot meubilair
(voor bestellingen t/m € 499)
€ 59 in Nederland
€ 69 in België

*Op afgeprijsde meubelen worden altijd de normale transportkosten in rekening gebracht.


Neem voor bestellingen buiten Nederland en België s.v.p. contact op met onze klantenservice (service@homeathome.com).

Reserveren

Wij kunnen helaas geen spullen voor je reserveren. Als je iets hebt gekocht en je vindt het toch niet helemaal jouw ding, dan kun je het binnen 14 dagen terugsturen en krijg je je geld terug. 

Bezichtigen kan altijd, op afspraak. Artikelen kunnen echter niet voor een afspraak worden gereserveerd.

Product bekijken

Bel +31 (0) 23 576 9260 of stuur een e-mail naar service@homeathome.com voor een afspraak in ons magazijn in Cruquius.

Bezorging

Je bestelling wordt afgeleverd op een adres naar keuze. Dit kan je eigen huisadres zijn, maar ook je werkadres of dat van je buren. Nadat je bestelling bij ons binnen is, ontvang je een bevestiging met een ‘track & trace’ code zodat je het pakketje kunt volgen totdat het thuis is afgeleverd.

Levertijd

Bij al onze artikelen staan de beschikbaarheid en levertijd vermeld. De levertijd is normaal tussen 1 en 5 werkdagen, maar kan wat langer zijn als je bijvoorbeeld op Terschelling woont. Het is vreemd als je na 7 dagen nog niets ontvangen hebt. Neem dan alsjeblieft even contact op met onze klantenservice.

Zelf ophalen

Als je in de buurt bent kun je een bestelling natuurlijk ook zelf ophalen. Kun je toch eventuele bezorgkosten mee besparen. Let wel even op het adres van ons magazijn: Cruquiuszoom 37, 2142 EW Cruquius. Laat van te voren even weten dat je van plan bent om te komen, dan zorgen wij dat je bestelling voor je klaar staat. Bel s.v.p.met 023 576 9260 of mail naar service@homeathome.com

Cadeautjes

Wil je iemand verrassen? Neem dan even contact op met onze klantenservice (service@homeathome.com). Overleggen we meteen welke persoonlijke boodschap we erbij doen en hoe we het cadeau verpakken.

Retouren

Je hebt altijd 14 dagen de tijd om te bedenken of je blij bent met je bestelling. Mocht dat een keer niet zo zijn, stuur ons dan even een e-mail (service@homeathome.com) dan helpen we je met de retourzending. Als je iets terugstuurt, graag in de originele verpakking. Dus bekijk het product gerust zoals je zou doen in de winkel, maar ga het niet gebruiken alsjeblieft totdat je beslist dat je het wil houden. De kosten voor terugsturen zijn voor eigen rekening.  

Ruilen

Is er iets beschadigd? Stuur ons dan alsjeblieft binnen drie dagen na ontvangst een e-mail met een omschrijving van de schade. Liefst voorzien van wat foto's naar service@homeathome.com. Meld ook waardoor je denkt dat de schade is ontstaan.

Let op! Dit geldt niet voor alle artikelen. Voor afgeprijsde en unieke artikelen, waarvan we slechts één exemplaar beschikbaar hebben, zijn aparte afspraken.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen: met iDeal, Credit Card (Visa, Maestro of Mastercard) of Bancontact Mister Cash. Wat jou het beste past.

Actuele voorraadstatus

Deze informatie wordt realtime weergegeven.

Koop zeker, koop CBW-erkend!

Home@Home is een CBW-erkende winkel en dat is lekker veilig. Het biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. In de algemene voorwaarden zijn alle regels opgenomen die u beschermen als je iets koopt. Bijvoorbeeld over betalen, levertijd, levering, retouren en garantie. Mochten wij er samen niet uitkomen, wat heel onwaarschijnlijk is, dan is er altijd nog de onafhankelijke Geschillencommissie Wonen.

 

 

Factuur reservekopie

Mocht je de factuur van je aankoop niet meer kunnen vinden, mail ons even en dan sturen we ‘m nogmaals toe.  

Geld terug

Heb je iets teruggestuurd? Van ieder artikel dat we teruggestuurd krijgen ontvang je een bevestiging. Het aankoopbedrag wordt binnen 10 werkdagen teruggestort.

Tevreden klanten

Bij Home@Home horen we graag van je. Heb je een tip voor ons? Laat het ons weten alsjeblieft! Maar ook als je tevreden bent, horen wij dat graag. Over ons assortiment, over onze service, over wat dan ook. Suggesties zijn altijd meer dan welkom.

E-mail of bel onze klantenservice:

+31 (0) 23 576 9260

service@homeathome.com

Contact

Wij zijn je graag persoonlijk van dienst en je krijgt altijd een echt persoon aan de telefoon.

 +31 (0) 23 576 9260
09:00 tot 17:00 (ma t/m vr)

 service@homeathome.com
(antwoord binnen 24 uur)

Adres
Cruquiuszoom 37
2142 EW Cruquius
Nederland

Contactformulier

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen