Kasten

Verandering in je huis begint met ordenen. Dat geeft meestal al een enorme verandering. Kasten zijn het beste goed in huis hiervoor. Maar zoveel kasten, voor zoveel doelen, zoveel keuzes en zoveel stijlen. Help! Buffetkast, boekenkast, open kast, stellingkast, locker kast, vitrinekast of commode kast. Wij helpen je graag...

Lees meer

Buffetkast, dichte kast met deuren en soms lade onderin. Voor de spullen die je op wil bergen maar niet steeds hoeft te zien. Ook als er een deurtje voor zit kan je de inhoud sorteren, denk maar aan de linnenkast, servieskast. Mocht je dan het deurtje vergeten te sluiten is het toch fijn om naar te kijken. Het geeft een opgeruimd gevoel als je rangschikt op soort, kleur of gebruik.  

Boekenkast of open kast, kan je je boeken netjes bij elkaar zetten. Maar je kan ook accessoires of verzamelingen in de boekenkast plaatsen waar je graag naar kijkt. Open kast in je keuken, laat je verzameling servies of voorraadpotten een onderdeel van je interieur worden. Als je kinderspeelgoed rond hebt slingeren geeft dat het gevoel dat je altijd rommel hebt. In een openkast kan je dit ook weer makkelijk opruimen of sorteren in manden of bakken. Een Stellingkast hebben we ook nog, deze kast is meestal wat stoerder en een industriële uitstraling. Meestal van staal gemaakt of een combi met houten planken. Deze kast kan je gebruiken voor in de gang om de schoenen/sjaals netjes in te verzamelen of de voorraad potten en pannen in de keuken, speelgoed zoals hierboven beschreven ook in de stellingkast mogelijk.

Maar de stellingkasten van Home@Home zijn zo mooi dat het zonde is om hem niet gewoon in je woonkamer of keuken te plaatsen om er lang en met veel plezier naar te kijken.

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen