Zo geef je je huis een mini make-over om het nieuwe jaar goed mee te beginnen

Het is 2018! Een nieuw jaar met nieuwe trends en nieuwe interieurproducten. Tijd om je huis (of een bepaalde kamer in je huis) eens een mini make-over te geven. Op deze manier gaat 2018 nieuw en fris van start. In deze blog staan drie tips die je kunt gebruiken tijdens je mini make-over.

Interieur Mini Makeover

Groen, groen en nog meer groen

Voeg een aantal planten toe aan je interieur. Dit kan natuurlijk heel gemakkelijk door een aantal grote planten te kopen en deze in hoekjes in je huis te plaatsen. Of je gaat even creatief aan de slag met een aantal oude glazen flessen. Koop een aantal leuke takken of plantjes, stop deze in het water in de fles en plaats daarboven een kaars. Zo creëer je daarnaast ook nog extra licht in je huis.

Interieur Mini Makeover

Maak een statement

Zelfs door een bepaald meubelstuk te vervangen in (bijvoorbeeld) je woonkamer, krijgt de gehele kamer een andere look. Een kast, fauteuil of hocker kunnen allemaal een statement maken.

TIP! Kijk bijvoorbeeld in onze outlet. In de outlet staan mooie meubels, maar voor een kleinere prijs. Dit omdat ze een sample of het laatste stuk zijn. Een mooie kans om goedkoop een nieuw statement meubel aan te schaffen om in je huis te plaatsen.

Interieur Mini Makeover Kleur

Een kleine verandering met een grote impact

Door de decoratie, prints of schilderijen aan de muur in je woon- of slaapkamer aan te passen, zie je al een groot verschil. Daarnaast kan je ook de muur een kleur te geven, zoals donkergroen of donkerblauw (dé kleuren van 2018).

TIP! Combineer je geverfde muur met een aantal kussentjes in dezelfde tint of kies juist voor een aantal verschillende tinten in je kamer en match hierbij de kleuren van je kussentjes. Combineren maar!

Bekijk hier onze volledige collectie.

 

* Bron beeldmateriaal: Pinterest

27.12.2017

Neeltje de Kok

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen