Breng de gezelligheid in huis tijdens de herfst- en wintermaanden

Het herfstseizoen is in volle gang en de feestdagen komen er weer aan. Tijdens de koude maanden van het jaar wil je er natuurlijk zo knus en comfortabel mogelijk bij zitten. Met deze vier tips gaat dat je zeker lukken en breng je de gezelligheid in huis!

Gezelligheid Knus Interieur Herfst

TIP #1

Allereerst is kleur belangrijk om een bepaalde sfeer te creëren in huis. Verf bijvoorbeeld een klein wandje in je woonkamer een mooie donkergroene kleur. Donkergroen is dé kleur van dit seizoen. Met deze kleur zijn zoveel verschillende meubelen te combineren dat het zeker in je interieur past. Ben je de kleur zat? Of wil je een frisser kleurtje voor de zomermaanden? Dan verf je er gewoon weer overheen. Dit is eigenlijk een goedkope oplossing om toch je interieur aan te passen, maar geen drastische aankopen te doen.

 

TIP #2

Schapenvachten zijn natuurlijk heel zacht, maar ook op verschillende manieren te gebruiken in je huis. Leg er bijvoorbeeld eentje over een stoel in je woonkamer, leg er eentje naast je bed om ’s ochtends heel zacht in te stappen of leg er eentje onder je salontafel in de woonkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos, zeker omdat in wij schapenvachten in onze collectie hebben in verschillende kleuren.

Gezelligheid Knus Interieur Herfst Kaarsen.jpg

TIP #3

In de herfst- en wintermaanden wordt het nou eenmaal sneller donker. Daarom is het altijd goed om wat extra verlichting toe te voegen aan je interieur. Natuurlijk kun je dat doen door middel van lampen, maar voor een ultiem knus gevoel, zijn kaarsen perfect. Gebruik bijvoorbeeld de gouden kaarsenstandaard en plaats deze in een gekleurde fles. Zo heb je een manier om kaarsen waar dan ook te plaatsen en breng je tegelijkertijd wat kleur in huis!

Gezelligheid Knus Interieur Herfst Hout.jpg

TIP #4

Als laatste hebben we natuurlijk hout of houten details. Door de tint die hout van zichzelf heeft, geeft dit een warm gevoel af. Hout toevoegen aan je interieur kan je doen door bijvoorbeeld grote, massieve bijzettafels of salontafels neer te zetten. Maar het kan ook subtiel, door bijvoorbeeld Stoel Woody te combineren met een aantal andere houten stoelen aan de eettafel. Hierdoor ziet de desbetreffende kamer er een stuk knusser uit.

 

Bekijk onze collectie om items te vinden die jouw interieur extra knus maken tijdens de herfst- en wintermaanden. Let’s get cozy!

 

* Bron beeldmateriaal: Pinterest

28.11.2017

Neeltje de Kok

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen