Accessoires inspiratie: onmisbaar, handig en kleurrijk

De lente- en zomermaanden staan voornamelijk in het teken van de accessoires. Groot of klein. Het zit ‘m in de details en accessoires zoals, kaasplanken, servies en kussens zijn onze favorieten. Maar hoe style je deze accessoires? En wat zijn de trends voor het aankomende seizoen? Dat lees je allemaal in deze blog!

Accessoires Inspiratie Blog

Een hapje hier, een hapje daar

Tijdens warme lentedagen is het heerlijk om een aantal hapjes te serveren aan familie of vrienden. Een gemakkelijke en trendy manier om dit te doen, is door middel van een kaasplank. In onze collectie hebben we twee varianten, een kleinere of een grotere versie om nog meer hapjes op te serveren. Neem de kaasplank mee naar buiten of geef ‘m een permanent plekje in je keuken.

Naast een kaasplank, komt ander servies ook altijd handig van pas. Wijnglaasjes, dinerborden, een saladekom of decoratieve schaal. Dit zijn een aantal accessoires die iedere ‘get-to-together’ compleet maken.

Accessoires Inspiratie Blog

Knus met kussens

We hebben het vaker over kussens, want ze zijn écht onmisbaar. Verschillende kleuren, prints en maten. In een eerdere blog gaat het over de trends voor het voorjaar. De kleuren van het voorjaar zijn voornamelijk groen, blauw en een felle okergele of oranje kleur. Deze kleuren zijn gemakkelijk met elkaar te combineren. Kies voor veel kussens op de bank om lekker in weg te kruipen of een enkel kussen met een print als detail.

Accessoires Inspiratie Blog Kussens

A pop of color!

Kleur. Ja, kleur! Als je aan de lente en zomer denkt, denk je aan vrolijke kleuren. Maar soms is het best eng of lastig om kleuren in je huis te brengen. Door middel van accessoires kun je kleurrijke details aan je interieur toevoegen. Kussens, vazen, windlichten of zelfs een aantal kaarsen. Een subtiele pop of color is altijd een goed idee!

Dit zijn een aantal trends voor de komende maanden die je gelijk kunt toepassen op mooie lente- en zomerdagen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten... Je shopt onze volledige woonaccessoires collectie hier!

20.03.2018

Neeltje de Kok

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen