3 tips om de sidetable te laten stralen in jouw huis

Door een sidetable te plaatsen in je huis, wil je graag gezelligheid toevoegen aan je interieur. Maar wat ga je op of bij deze sidetable plaatsen? Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een sidetable goed aan te laten sluiten bij jouw interieur, onder anderen door middel van de stijl, materiaal, plaatsing in je huis en hoe je de sidetable eigen kunt maken.

 

1. Stijlen en materialen

Er zijn veel verschillende stijlen sidetables waar je uit kunt kiezen. Er zijn bijvoorbeeld landelijke sidetables, zoals de Philadelphia sidetable uit onze collectie, of sidetables met een stoere industriële look, zoals Sidetable Kuma of Hobart uit onze collectie.

landelijke sidetables

Daarnaast zijn sidetables in verschillende materialen, zoals hout, metaal of een combinatie van beiden te verkrijgen. Kies daarbij het materiaal dat goed aansluit op de rest van je interieur. Zo zorg je voor een samenhangend geheel.

 

2. Plaatsing in je huis

De meestal smalle afmeting van een sidetable zorgt ervoor dat de tafel gemakkelijk te plaatsen is in ieder huis. Heb je plaats in je woonkamer waar je graag iets neer zou willen zetten? Ben je het zat om naar de achterkant van je bank te staren? Of wil je de lege ruimte in je smalle hal goed benutten? Dan is een sidetable daar perfect voor.

sidetable decoratie tips

 

3. Laat het decoreren beginnen!

Een sidetable kan heel functioneel zijn, maar het is ook een leuke tafel om iets speciaal op te zetten en gezelligheid aan je huis te geven. Soms is het best lastig om te bepalen wat je op je sidetable wilt hebben staan. Je kunt het heel rustig houden door een boek met mooie foto’s open op de sidetable te leggen en hierbij bijvoorbeeld een plant te plaatsen. Ook kun je ervoor kiezen om met één soort materiaal of een bepaalde kleur als basis te werken en aan de hand hiervan je sidetable aan te kleden.

Maar waar moet je op letten als je items gaat plaatsen op je sidetable? Wissel af met de hoogten van de items op je sidetable. Hierdoor houd je het spannend. Zet er bijvoorbeeld een lamp, verschillende soorten vaasjes en/of beeld op. Blijf goed kijken naar de gehele compositie: Hoog, laag, kleur en materiaal. Zorg daarnaast ook voor contrast met de muur. Bij een sidetable in je hal is het handig, maar ook leuk om hierboven een grote spiegel te hangen.

plaatsing in je huis - sidetables

Geniet vooral van het creëren van jouw perfect sidetable in je huis. Ben je nog altijd opzoek naar de perfecte sidetable?
Bekijk dan alle salontafel, bijzettafels en sidetables in de Home@Home collectie.

 

* Bron beeldmateriaal: Pinterest

08.09.2017

Neeltje de Kok

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen