In the spotlight: Tjep, een fauteuil om verliefd op te worden

Een fauteuil is echt onmisbaar in ieder huis. Zeker een fauteuil zoals Tjep wil iedereen gewoon in zijn interieur hebben staan. Waarom? In deze blog staat fauteuil Tjep in the spotlight en lees je wat meer over het materiaal, de stijl, hoe je Tjep plaatst in je interieur en waarmee hij te combineren is. Om verliefd op te worden…

Fauteuil Tjep Om Verliefd Op Te Worden

Het materiaal

Een fauteuil dient natuurlijk comfortabel te zitten. Een aspect wat hier heel veel invloed op heeft is het materiaal van de bekleding. De bekleding van fauteuil Tjep is van gewassen linnen en bestaat uit één losse hoes. Daarnaast heeft de fauteuil twee lekkere kussens met een doorgestikte losse rand. De lichte kreukel in de bekleding geeft een nonchalante look.

 

De stijl

Door de kleur van fauteuil Tjep past hij gemakkelijk in een zeer landelijk interieur. Aangezien de kleur heel neutraal is, is de fauteuil ook prima te plaatsen in een modern interieur. Het is maar hoe je het combineert!

Fauteuil Tjep Details

Hoe plaats je fauteuil Tjep in je interieur?

Fauteuil Tjep is op verschillende manieren te gebruiken in je huis. Plaats ‘m bijvoorbeeld naast je bank, als een soort extensie hiervan. Zo creëer je nog meer zitruimte.

Misschien heb je nog wel een leeg hoekje in je huis waar je graag een meubel zou wilen plaatsen. Maak van dit hoekje bijvoorbeeld een leesplekje met fauteuil Tjep. Plaats hierbij een vloerlamp, zoals deze van House Doctor, om het hoekje helemaal af te maken.

 

Waar is ‘ie mee te combineren?

Zoals eerder gezegd, een fauteuil moet comfortabel zijn. Om de fauteuil nog extra comfortabel te maken, kan je er een kussen in leggen. Als je nog wat kleur wilt toevoegen aan je interieur, dan is dit je kans. Kussentjes kan je namelijk gemakkelijk wisselen als je ze zat bent.

Fauteuil Tjep Sfeer

Wil je graag je voeten ergens op kunnen leggen? Plaats dan een leren poef bij fauteuil Tjep. Deze kan je daarnaast ook prima als bijzettafeltje gebruiken. Heel handig om even je boek of tijdschrift op te leggen.

Bekijk hier alle fauteuils in onze collectie.

05.12.2017

Neeltje de Kok

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen