In the spotlight: Rica, een unieke, maar klassieke stoel te plaatsen rondom de eettafel of aan het bureau

Wie wil er nou geen stijlvolle stoel die je op verschillende manieren kunt gebruiken? Stoel Rica is zo’n stoel, daarom staat Rica ook in the spotlight! In deze blog staat meer informatie over het materiaal, de stijl, waar je Rica kunt plaatsen of hoe Rica te combineren is.

Eetkamerstoel Rica Blog Details

Materiaal en stijl

Eetkamerstoel Rica heeft een unieke look door de combinatie van jutte, kunstleer en eikenhout. De zitting is van zwart kunstleer. Rica heeft een jutte achterkant, die met kopspijkertjes zijn afgewerkt, en eikenhouten poten. 

Door de jutte achterkant is het een stoel die bij vele stijlen past. Rica voelt zich thuis in zowel een klassieke als in een moderne inrichting. 

Plaatsing in je huis

Zoals de naam van de stoel al zegt, is Rica eigenlijk bedoeld als een eetkamerstoel. Deze eetkamerstoel is prima te combineren met andere eetkamerstoelen, zoals de Xchairs. TIP! Het zitgedeelte van Rica is makkelijk met een vochtig doekje af te nemen. Als je de stoel aan de eettafel zet, zit een ongelukje namelijk in een klein hoekje…

Daarnaast is Rica ook prima te plaatsen aan je bureau. De opening tussen het zitgedeelte en de leuning maakt het luchtig. Daarnaast zijn de rondingen van Rica vriendelijk en geven ze de stoel een ruimtelijk gevoel.

Eetkamerstoel Rica Blog Sfeer

Combineer Rica met…

… Londal moderne eettafel. Eetkamerstoel Rica is gemaakt om aan de Londal eettafel te worden geplaatst. Beide zijn klassiek met een moderne uitstraling. Hierdoor staan ze perfect bij elkaar. Mocht je het te veel vinden om alleen eetkamerstoel Rica om je eettafel te plaatsen? Kies dan voor een combinatie met bijvoorbeeld Xchairs of Clarence.

… Tafel/Bureau Derek. Tafel Derek heeft wel iets weg van de Londal eettafel, echter is Derek ook goed te gebruiken als bureau. Een unieke stoel, zoals Rica, maakt het kantoorgedeelte in huis helemaal compleet.

… Schrijftafel Amelie. Is een bureau te groot om in je huis te plaatsen? Kies dan voor schrijftafeltje Amelie. Het donkere blad van Amelie staat goed in combinatie met de zwarte kunstleren zitting en jutte achterkant.

Eetkamerstoel Rica Blog Sfeer

Wij zijn in ieder geval verliefd op eetkamerstoel Rica, omdat ‘ie zo uniek is en zo veelzijdig te gebruiken. Wat vind jij? Je shopt eetkamerstoel Rica hier in onze webshop.

07.05.2018

Neeltje de Kok

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen