In the spotlight: Multifunctioneel meubel in jouw huis, dat is James

Een meubel zoals James wil iedereen in huis hebben. James is namelijk verschillende manieren te gebruiken. Een echt multifunctioneel meubel, aan te passen aan ieder huis. In deze blog kom je wat meer te weten over het materiaal, de stijl en hoe wij je aanraden James te gebruiken en stijlen!

Salontafel Lounger Hocker James

Het materiaal & de stijl

De top van James is bekleed met beige linnen en is daarnaast gestikt in een wieber patroon. De linnen stof in beige kleur geeft James een landelijke look. Daarentegen is het onderstel van zwart staal. Hierdoor ontstaat er een contrast. Het onderstel is namelijk stoer en industrieel afgewerkt. Het is dus een echte mix van stijlen, modern en industrieel, landelijk en strak.

Salontafel Lounger Hocker James Details

James gebruiken als…

… Hocker.

Je kan James ook als bankje gebruiken in je slaapkamer om je kleding op te leggen. Of plaats ‘m in een grote gang. Zo kan je erop zitten om je schoenen aan te doen. Of plaats hocker James in je woonkamer om meer zitruimte te creëren, met een aantal kussens erop.

… Salontafel.

Eigenlijk is James bedoeld als een salontafel. Zet er bijvoorbeeld een mooi blad op met een vaas en een stapel mooie inkijkboeken. De boeken zijn leuk om af en toe door te bladeren. Daarnaast is het lekker om je voeten te rusten op salontafel James als je lui op je bank zit.

Salontafel Lounger Hocker James

Weet jij al hoe je salontafel en/of hocker James gaat gebruiken in jouw huis? Er is van alles mogelijk! Shop ‘m hier in onze webshop.

04.01.2018

Neeltje de Kok

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen