In the spotlight: Kuma, een mooie sidetable als eyecatcher

Ben je op zoek naar dat speciale meubel wat jouw interieur helemaal afmaakt? Zoek dan niet verder, want sidetable Kuma uit onze collectie is de oplossing. Een meubel zoals dit heb je nog niet eerder gezien en in deze blog vertellen we je meer over het materiaal, de stijl, waar je Kuma kunt plaatsen in huis en ook geven we je wat styling tips!

Sidetable Kuma Inspiratie Blog

Materiaal en stijl

Kuma is een bijzondere sidetable. Om te beginnen heeft de tafel geen rechte hoeken, maar zijn de hoeken een beetje afgevlakt. Het blad van de Kuma sidetable is van grenenhout. De houten delen zijn apart ingelegd, waardoor een uniek patroon ontstaat. In combinatie met het hout zijn de details van zwart metaal, wat de sidetable een strak uiterlijk geeft. Doordat de onderkant van de sidetable open is, kun je de vloer zien en neemt de sidetable optisch niet veel ruimte in beslag.

Maar bij welke interieurstijl past Kuma? Eigenlijk bij verschillende soorten, van landelijk tot industrieel. Dit komt door de combinatie van het metaal en hout.

Sidetable Kuma Inspiratie Blog

Sidetable Kuma staat perfect in je…

woonkamer. De woonkamer is altijd een goede plek voor een meubel zoals Kuma. Misschien heb je nog een leeg plekje over waar je Kuma kwijt kunt, bijvoorbeeld een lange muur, hoekje of achter de bank.

slaapkamer. Kan je slaapkamer wat persoonlijkheid gebruiken? Plaats dan sidetable Kuma tegen het voeteneinde van je bed. Plaats in en op de tafel een aantal souvenirs of speciale stukken. Zo maak je je slaapkamer gelijk een stuk persoonlijker zonder dat het veel ruimte inneemt.

Sidetable Kuma Inspiratie Blog

Hoe te stylen?

Nu je een keuze hebt gemaakt waar je Kuma gaat plaatsen, heb je natuurlijk ook een idee nodig hoe je de tafel gaat decoreren. Voordat je begint is het belangrijk om in je achterhoofd te houden het niet te vol te plaatsen, dus plaats een beperkt aantal decoratiestukken verdeeld over de sidetable. Het is altijd goed om een beetje te spelen met verschillende boeken, planten (gebruik hiervoor bijvoorbeeld deze papieren zakjes set), vazen en sieradendoosjes (zoals onze Sunrise doosjes) op verschillende plekken. Zo vind je uiteindelijke de perfecte combinatie en plaats voor alles.

Wil je meer lezen over sidetables in het algemeen? Lees dan deze blog waarin we wat styling tips geven. Mocht je geïnteresseerd zijn in sidetable Kuma, dan kun je ‘m hier shoppen.

03.04.2018

Neeltje de Kok

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen