In the spotlight: Kato, een uniek tafeltje/kastje met eindeloos veel mogelijkheden

Een tafeltje met een unieke look. Dat is Kato. Bijzettafeltje Kato heeft namelijk een vitrinekast als blad. Heb je dat ooit gezien? Wij vinden het in ieder geval geweldig! In deze blog lees je meer over het materiaal, de stijl en geven we je wat styling tips om Kato in jouw interieur te laten stralen.

Bijzettafeltje Vitrinekast Kato

Het materiaal & de stijl

Het bovenste gedeelte van bijzettafeltje Kato is van eikenhout. Het onderstel zorgt voor contrast doordat deze is gemaakt van zwart metaal. Een top combinatie! Het vitrine-gedeelte zorgt ervoor dat het eikenhout niet een volledig blok is, maar dit geeft het tafeltje een luchtige look. Door deze combinatie past het bijzettafeltje in een industrieel, modern maar ook landelijk interieur.

Bijzettafeltje Vitrinekast Kato

3x styling tips voor onze 'Kato' in jouw huis

Kato is een heel uniek tafeltje, maar hoe zorg je er nou voor dat het tafeltje daadwerkelijk leuk staat in je huis? Hierbij drie tips!

#1 Kies voor een kleur of meerdere kleuren die aansluiten bij je interieur. Zo blijft het een geheel. Wil je juist meer kleur in huis? Leg er dan een mooi stuk stof of papier in.

#2 Maak het niet te druk. Kies ervoor om een aantal unieke decoratiestukken in het vitrinekastje te leggen. Zoals ze altijd zeggen, less is more. Dat is zeker zo in het geval van tafeltje Kato.

Bijzettafeltje Vitrinekast Kato Styling

#3 De plaatsing van het tafeltje heeft natuurlijk invloed op de inhoud hiervan. Leg je sieradendoosjes erin en is het jouw juwelenkast geworden. Perfect om op de slaapkamer te zetten. Of gebruik Kato als sidetable naast je bank met een mooie verzameling herinneringen erin.

De inhoud van tafeltje Kato is gemakkelijk en zo vaak als je wilt aan te passen. Zelfs door de kleinste veranderingen krijgt het tafeltje direct een andere look. Voor de kerst is het bijvoorbeeld leuk om het vitrinekastje te vullen met kerstballetjes, lichtjes of andere kerstdecoratie. Zo kom je echt in de kerstsfeer!

Bekijk hier alle bijzettafels in onze collectie.

18.12.2017

Neeltje de Kok

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen