In the spotlight: Amelie, een stijlvol tafeltje met veel mogelijkheden

Soms heb je behoefte om iets toe te voegen aan je interieur, maar heb je geen idee wat. Daar kunnen wij natuurlijk wel bij helpen. Vandaag zetten we ons geliefde schrijftafeltje Amelie in the spotlight. Lees in deze blog meer over het materiaal, de stijl en hoe je het tafeltje op verschillende manieren kunt gebruiken. Misschien staat schrijftafeltje Amelie binnenkort wel bij jou in huis…

Schrijftafel Amelie

Het materiaal

Tafeltje Amelie heeft een eikenhouten blad in een mooie zwarte tint. Op het blad bevinden zich twee laadjes. In deze laadjes is ruimte om eventuele papieren, pennen of andere frutsels uit het zicht te leggen. Zo is het netjes opgeruimd!

In combinatie met het eikenhout, heeft Amelie een zwart metalen onderstel, wat inklapbaar is. Het tafeltje Amelie neemt niet veel ruimte in. Door de smalle afmetingen, past het tafeltje niet alleen in ieder huis, maar neemt optisch ook weinig ruimte in.

Schrijftafel Amelie Styling

De stijl

Schrijftafeltje Amelie heeft door de zwarte kleur een stoer uiterlijk. Het metalen onderstel voegt daar nog een industriële touch aan toe. Maar dat betekent niet dat het tafeltje alleen bij dit soort interieurstijlen past. Zoals op de foto’s te zien, kan tafeltje Amelie ook worden geplaatst tegen een witte muur met een houten vloer. De tafel springt er zo uit en krijgt een stijlvol uiterlijk.

 

Tafeltje Amelie in jouw huis

Door de smalle afmetingen van Amelie, is het tafeltje ook op verschillende manieren te gebruiken. De meest voor de hand liggende manier is om Amelie te gebruiken als schrijftafeltje. Daar vinden wij Amelie perfect voor. Zo creëer je een eigen plekje in huis waar je rustig een brief kan schrijven, even een postzegel plakt of je boodschappenlijstje maakt. Je kan bureautje Amelie natuurlijk ook een mooie plek geven in je slaapkamer als toilettafeltje. Hang er een spiegel boven en je bent klaar!

Schrijftafel Amelie

Tafeltje Amelie is prima te combineren met verschillende zitmeubelen. In de foto’s van deze blog is te zien hoe stoel Rica een geheel vormt met het tafeltje. Mocht je wat minder ruimte tot je beschikking hebben, dan kan je ook een leren poef erbij plaatsen. Gebruik je deze niet, dan schuif je de poef eronder of plaats deze elders in de ruimte. Simple as that! En? Waar zou jij tafeltje Amelie plaatsen in jouw huis?

Bekijk alle salon-, eet-, side- en bijzettafels in onze collectie.

22.11.2017

Neeltje de Kok

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen