B2B / Zakelijk Contact

Indien je zakelijk geïnteresseerd bent in onze uitsluitend hoogwaardige producten en wil je grotere aantallen afnemen, dan ben je bij Home at Home aan het juiste adres. Doordat we een groot deel van de meubelcollectie zelf ontwerpen en laten produceren kunnen we, zonder tussenkomst van een groothandel, tegen zeer scherpe prijzen leveren.  

Neem contact met ons op via het contactformulier en geef aan naar welke artikelen en aantallen je interesse uitgaat. Dan ontvang je van ons een passende aanbieding.

Home at Home biedt ook de mogelijkheid om mee te denken bij projecten van o.a. restaurants en hotels of het inrichten van een ruimte bij bedrijven of particulieren, met deskundig advies en tegen scherpe prijzen. Ook zijn er mogelijkheden om producten te leveren die buiten onze collectie vallen.

 


Naast de B2C online webshop levert Home at Home vintage lifestyle meubels, verlichting en accessoires B2B. Home at Home ontwerpt zelf hoogwaardige meubels tegen scherpe prijzen, doordat zij de meubels direct importeert, zonder tussenkomst van een groothandel. Zakelijk zijn er dus ook redenen om bij Home at Home te kopen. 

  

B2B contactformulier

De artikelen in je winkelmand worden nog minuten bewaard.
Verder winkelen